Başarılarımız

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen "Kutadgu Bilig Okumaları Nesne Tasarımı" adlı yarışmada Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Merve İLGÜN, "Öze Yolculuk" adlı tasarımı ile ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Imam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen genç muhafızlar hafızlık yararlanması il ikincisi olmasından dolayı okulumuz öğrencilerinden Hasan Basri Cantürk'ü tebrik eder, hayat boyu muvaffakiyetler dileriz.

---------- GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR.------------

Şbt

Imam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen. Kur'an ı kerim'i güzel okuma yarışması il birincisi olmasından dolayı okulumuz öğrencilerinden Ömer Seyfettin Akoy'u Tebrik eder. Hayat boyu muvaffakiyetler dileriz.

--------- GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTAMDIR.-----------

May

Kızlar voleybol turnuvasında okulumuz takımı ilçe üçüncüsü olmuştur.

Fatma UĞUR

Güler İLGÜN

Gizem BİLGİÇ

Adile Sultan YILDIRIM

Raziye KAYHAN

Beyza Gül ÖZEN

Feride Selin UĞUR

Rabia Karaca

Merve İLGÜN

Rumeysa İLGÜN

Şevval Gül ÇAL

Berra KUT

Öğrencilerimize tebirk ediyor,emeği geçen Erkan GÖKÇE hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinden İsmail Can SARGIN birek güreşinde üçüncü olmuştur. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Yusuf  KANBER türkiye şampiyonasında kate küçüklerde türkiye üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

----- GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR -----

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Fethiye Nur Yünlü 18 mart çanakkale savaşları şiir yarışmasında ikinci olmuştur.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Aylin EMİK İstiklal marşı güzel okuma yarışmasında üçüncü olmuştur.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden YUSUF KANBER küçük erkekler karatede denizli il birincisi olmuştur.