Ekm

Cuma etkinlği yapılarak öğrencilerimizin cuma günü farklılığını farkında vardıma amaçlanmıştır. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.

Ekm

Peygamber efendimizin hayati yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye takdimi yapıldı.

1. ilknur kurt

2. mümtaz Abdullah arslan

3. Ahmet musab çal

4.Muhammet emir Aydemir

5.Ramazan berkil

6.Talha atıcı

7.ihsan erkol

8.ranza nurdan Yalçın

9.Muhammet emin kurt

10.Ecrin sağun

yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik tebrik ediyor dereceye katılan öğrencilerimize takdir ediyoruz.

Ekm

12. sınıf ve 11.sınıf öğrencilerine üniversite gezisi yapıldı. Öğrencilerin üniveriste ortamını görerek daha reel hedefler belirmenmesi sağlandı.

Ekm

Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencilerimizin mesleki anlamda deneyim kazanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; her cuma namazında farklı iki öğrencinin cemaate müezzinlik yapması sağlanıyor. Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Şaban KAYMAN cuma namazını kıldırmıştır. Öğrencilerin hutbe okuma ve namaz kıldırma faliyetine örnek olması amaçlananmıştır. Yine okulumuz öğrencilerinden Mert Can Yavru  müezzinlik yapmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Hutbe konusu: Komşuluk hukuku

Ekm

Okulumuzdan emekli Kadir TIKAÇ hocamız imam  hatipler haftası münasebetiyle düzenlenmiş olan " imam hatiplerin dünü bugünü ve yarını" adlı konferasn verdi. Öğrencilerin kurumsal kültürünün oluşması ve imam hatipli olma şuuruna katkı sağlamanın amaçlandığı konferansımızda tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Kadir TIKAÇ hocamıza teşekkür ediyoruz.-------------- GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR.-------------

Ekm

Okulumuz öğrencilerine peygamber efendimizin hayatını anlama ve anlamlandırmayı temel alarak peygamber efendimizin (s.a.v) hayatı adlı yarışma düzenlendi. katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ve takdir ediyoruz gayret bizden Tevfik allah'tandır

Ekm

Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencilerimizin mesleki anlamda deneyim kazanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; her cuma namazında farklı iki öğrencinin cemaate müezzinlik yapması sağlanıyor. Okulumuz Öğrencilerinden Osman OKTAY cuma namazını kıldırmıştır. Yine okulumuz öğrencilerinden Muhammed Tahir KURT müezzinlik yapmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Hutbe konusu: Kul hakkı ve kamu hakkı

ÇAMLIK CAMİİ

İMAM HATİP: İsmal KURT

MÜZZİN: İsmail KIZILHAN

MUHTAROĞLU ORTA CAMİİ

İMAM HATİP: Mümtaz ARSLAN

MÜEZZİN: Muhammed KURT

Ekm

Okulumuz öğrencileri Egenin en büyük kitap fuarı Denizli Büyük Şehir Belediyesi 5. Kitap fuarına gittiler. Kitap fuarında Öğle yemeği ikramı yapıldı. Denizli seyir tepesi ziyaretinden sonra Acıpayama dönüldü. Emeği geçen Okul idaresi başta olmak üzere öğretmenlerimize ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz. -------- GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR.---------

Ekm

Okulumuzda bir alt sınıfa ait öğrenme eksiklerimizi belirlemek amacıyla deneme sınavı yapıldı.Okulumuz idaresi ve Rehberlik Servisi tarafaından aramıza yeni katılan 5. sınıf öğrencilerine ve diğer 6.7.ve LGS hazırlık ta 8.sınıf öğrencilerimize hazır bulunuşluk sınavı yapıldı. Bu uygulama ile öğrenme yolundaki eksikleri tesbit etmeye çalışıyor ve gerekli tedbirleri alıyoruz. ------ GARET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR-------

Ekm

Okulumuzda mevlid-i nebi programı düzenlendi. Ney dinletisi, ilahi grubu, şiirlerin okunması akabinde Hayati TURGUT hocamızın konferansıyla nihayete erdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencilerimizin mesleki anlamda deneyim kazanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; her cuma namazında farklı iki öğrencinin cemaate müezzinlik yapması sağlanıyor. Okulumuz Öğrencilerinden Said ZEREN cuma namazını kıldırmıştır. Yine okulumuz öğrencilerinden Muhammed Tahir KURT müezzinlik yapmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Hutbe konusu: Alemlere Rahmet Hz MUHAMMED

TOKİ AHMET AKGÜN CAMİİ

İMAM HATİP: Mumtaz ARSLAN

MÜZZİN: Barış UYANIK

ÇAMLIK CAMİİ

İMAM HATİP: Osman OKTAY

MÜEZZİN: Muhammed KURT

.

Okulumuz velilerinin katılımıyla sene başı okul aile birliği toplantısı yapıldı. Akebinde öğrencilerin durumları ve yapılması gerekilenler konusunda bilgi verildi.

Eyl

Açılış Programımız okulumuz meslek dersleri öğretmnerleri Mustafa EREN'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde Okul müdrü Zafer AKKUŞ öğrencilere hitab etti. Mezun öğrencilerimizden Beyza Nur ÖMEK ve Yıldız Uğur tecrübe ve tavsiyelerini öğrencilere iletti. Tüm öğrencilerimizin yıl boyunce başarılar dileriz.

------------ GAYRET BİZDEN TEVFİK ALLAHTANDIR.---------------

Eyl

.

Okulumuza yeni gelen öğrencilere okul tanıtımı yapıldı.

May

Öğrencilerde milli manevi değerlerinin  gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri  tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir kıta ve beyitleri okumaları  ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere öğrencilerle her sınıf düzeyinde "şairlerin izinde" temalı  etkinlik düzenlendi.