DENİZLİ / ACIPAYAM - Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen "Kutadgu Bilig Okumaları Nesne Tasarımı" adlı yarışmada Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Merve İLGÜN, "Öze Yolculuk" adlı tasarımı ile ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrecilerimizin motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen sinema etkinliğimizde dağ 2 filmi izlendi. katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ilk etkinliğimiz olan Safahat okumalarımızı gerçekleştirdik. Devamında ise Safahat eserinde geçen bazı sözcükler ile kelime etkinliğimizi yaptık. Bu proje ile gençlerimize Türk dilinin güzelliklerini sevdirirken mâziden âtiye bir köprü kurmayı hedefliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz da bu hafta oğuz,kırca, ve çamlık mahalle camilerinde bununla birlikte okulumuz mesleki tatbikat camisinde mesleki tatbikatımız gerçeklerştirildi. emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öncülüğünde ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Halkın teşrifleriyle gerçekleşen programın sonunda okulumuzda misafirlerimze aşure ikramı ve keşkek ikramı yapıldı. Emeği geçen tüm öğrenci,öğretmen ev personele teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz bilgisayar laboratuvarı yeni bilgisayarlar getirilerek zenginleştirildi.Öğrencilerin istifadesine sunulan laboratuvar ile eba. dogem. ogm meteryal gibi online platformlarda derslerin desteklenmesi amaçlandı.

Haz

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni Recep Çal tarafından sabır konulu konferans düzenlendi. Öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen konferansta sabır konusunun Süleyman Çelebi özelinde incelenmesi sağlandı. Bununla birlikte öğrencilerin organizesinde sabır paneli yapıldı.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalı'nda yer alan kazanım testleri, EBA Kazanım Değerlendirme Testleri öğrencilere tavsiye edilip soru çözümleri yapıldı. Öğrencilerin eba ve dogem meteryalda yer alan testlerin uluşımı sağlanarak istifadesi sağlandı.

May

İçinde " yardımseverlik, merhamet, saygı, sevgi " gibi değerlerimize ait küçük görevlerin bulunduğu bir "iyilik kutusu" hazırlandı. Kutu her sınıf grubundan Öğrenciler arasında do laştırıldı. Öğrenciler bir hafta boyunca kutudan çektikleri görevleri yerine getirmeye çalıştılar Böylece yardımlaşma saygı merhamet gibi değerleri uygulayarak hayata geçirmiş oldular. En iyi yapan öğrencilere ödüllendirildi.

May

Dezavantajlı gruplara yönelik etkili eğitim süreçleri konulu seminer yapıldı. Okul öğretmenlerimiz eşliğinde dezavantajlı gruplarla ilgili değerlendirme yapıldı.

May

Okulumuzda günümüz şair ve yazarların tanıtımı yapıldı. Öğrecilerin günümüz yazarları ve şairleri tanıyarak daha verimli bir şekilde okuma yapması amaçlanan çalışma pano ve sunum çalışmalarıyla desteklendi.

May

Etkili sunum teknikleri, uygulamaları ve araçları konulu sunum yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinin tecrübeleri ve bilgileride çalışmaya katılarak derslerin daha verimli olması konusunda katkıları değerlendirildi.

May

Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencilerimizin mesleki anlamda deneyim kazanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda; her cuma namazında farklı iki öğrencinin cemaate müezzinlik yapması sağlanıyor. Okulumuz Öğrencilerinden BARIŞ UYANIK cuma namazını kıldırmıştır. Yine okulumuz öğrencilerinden Harun ŞAKIR müezzinlik yapmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Hutbe konusu: İsraf: tüketirken tüketnmek.

May

8 ve 12.sınıf velilerine "Sınava Ben de Hazırlanıyorum" semineri yapıldı. Öğretmenler tecrübelerini velilere anlatarak yks sürecinde öğrencilere destek olunmasının önemi konusu müzakere edildi. " Öğrencilerin motivasyonun sağlanması ve zor sürecte devam etmesi için veli desteğinin önemi okul müdürü tarafından beyan edildi.